Zaalinfo

Meer informatie over Feestzaal Toon

Zaal Toon ligt in de schaduw van den Patersen bos te Sinaai. Op wandelafstand van het station, vlak bij de N70 en 5 minuten van de E17 afrit Waasmunster.
Wij voorzien voor u een aangenaam ingerichte zaal van 324m² die plaats biedt voor 160 zittende personen met alle courante benodigdheden om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Natuurlijk bent u vrij om de ruimte volledig in te richten en aan te kleden zoals ú het wenst. Onze ruime drankenlijst is ook een grote troef, frisdrank, bier, wijn, … Wij zorgen voor alles wat u wenst en dit aan zeer lage prijzen! Kookt u graag zelf of opteert u ervoor uw eigen cateraar mee te brengen? In onze ruime keuken kan iedereen zich uitleven. Ruimte zat, alles is mogelijk! Dat het een onvergetelijk feest wordt, staat nu al vast!

 

Accomodatie

 

Reservatie

De reservatie van de zaal is pas definitief als de reservatiefactuur is betaald op rekeningnr.: BE65 1430 8460 2996 (met vermelding van naam en datum huur zaal). Bij de betaling gaat u ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en de gebruikershandleiding. Een dag huur van de zaal is van 11.00 uur tot 8.30 de dag erna. De huur van het servies, het bestek en de glazen zijn in de huurprijs inbegrepen.

Verlichting

Onze verlichting in de zaal is dimbaar, zo kan u de juiste sferen creëren op u feest. Boven de toog zijn ook nog drie hanglampen. Deze kan je veranderen van kleur zodat je steeds in de juiste sferen zit.

Keuken

In een keuken moet er gewerkt kunnen worden. Daarom voorzien wij een degelijke keuken met de volgende toestellen: Diepvries, frigo, dampkap, oven 2 grote spoelbakken en 3 grote koffiezetten.

Toog

Onze ruime toog biedt vele mogelijkheden. Drank koelen, geen probleem er bevinden zich 2 frigo’s van elk 3 deuren onder de toog. In barkast vindt u voldoende bier en frisdrankglazen.

Dranken

Bieren, frisdranken, wijnen, aperitieven en koffie zijn verplicht af te nemen via Feestzaal Toon, enkel deze dranken mogen geschonken worden De prijzen van de dranken vindt u op de aparte drankenlijst. Thee mag zelf worden meegebracht.

Toiletten

Wij zorgen voor toiletpapier, handzeep en papier om de handen af te drogen. Dit is in de huurprijs inbegrepen.

Hygiëne

Handdoeken, dweilen, sponsjes en vaatdoeken detergent, afwasmiddel en vuilzakken dienen zelf meegebracht te worden.

Rookverbod

Er mag nergens in het gebouw gerookt worden (cfr het KB van 13 december 2005 waarin bepaald wordt dat voor polyvalente zalen een algemeen rookverbod geldt). Als organisator van een feest of activiteit in de zaal bent u verantwoordelijk voor de naleving van het rookverbod.

Partytafels

We beschikken over 13 partytafels, deze zijn in de huurprijs inbegrepen. Tafelhoezen zijn apart verkrijgbaar en er zijn verschillende kleuren aanwezig.

Omgeving

Als huurder van de zaal mag u gebruik maken van de parking aan de zaal, het pad rechts van de zaal en het stukje bos tot aan het hek. Hier kan u eventueel uw gasten buiten ontvangen of nog een extra tent plaatsen. We vragen u wel om alles na het feest op te ruimen.

Springkasteel

Wij beschikken over ons eigen springkasteel. Indien u dit huurt en het blijkt op de dag van uw feest te regenen en u beslist om het springkasteel niet te laten opzetten dan moet de huurprijs niet betaald worden.

Kuisploeg

Om discussies na het feest te vermijden is het gebruik van de kuisdienst verplicht. De kuisploeg reinigt de keuken, de inkomhal, de toiletten, het drankenlokaal, de toog en de zaal. Glazen, borden, bestek, frigo’s, diepvries en vatwasser moeten altijd door de klant zelf worden afgewassen. De tafels en de stoelen dient u proper op elkaar te stapelen. Het vuil dient worden opgeruimd, buiten staat een afvalcontainer voor alle afval uitgenomen het glas, lege wijn- en cavaflessen moeten worden meegenomen.

Geef je binnenkort een feest?

Kijk dan snel of Zaal Toon nog beschikbaar is op jouw voorkeursdatum!
Check de beschikbaarheid