Praktisch

Algemeen

Zaal Toon ligt in de schaduw van den Patersen bos te Sinaai. Op wandelafstand van het station, vlak bij de N70 en 5 minuten van de E17 afrit Waasmunster.
Wij voorzien voor u een aangenaam ingerichte zaal van 324 m2, die plaats biedt voor 160 zittende personen met alle courante benodigdheden.
Extra benodigdheden en diensten vindt u hier.
U bent vrij om deze ruimte volledig in te richten en aan te kleden zoals u het wenst.
Grondplan van de zaal met afmetingen vindt u hier.

Onze drankenlijst vindt u hier.
Kookt u graag zelf of neemt u liever een eigen cateraar mee? In onze ruime keuken kan iedereen zich uitleven. Dat het een onvergetelijk feest wordt, staat nu al vast!


Nuttige punten in de omgeving van de zaal:

  • Sinaai station met een ruime parking
  • Eigen parking voor +/- 10 wagens aan de zaal
  • Wandelpad van het station naar de zaal langsheen het Patersen bos
  • Bakker
  • Glascontainer aan het station
  • Broodjeszaak
  • Frituur
  • Supermarkt Carrefour

Veelgestelde vragen en praktische afspraken

Dit is zeker mogelijk. Maak hier een afspraak voor de vrijblijvende rondleiding door de zaal of gebruik het contactformulier als je eerst nog wat meer informatie wil.
We zetten graag alle gewenste dranken (zie drankenlijst) in glazen flessen voor u klaar in ons drankenlokaal. Gelieve enkel deze dranken te nuttigen in de feestzaal.
Glazen, borden, bestek moeten altijd door de klant zelf worden afgewassen. Graag eigen keukenhanddoeken meebrengen hiervoor. De tafels en de stoelen dient u proper op elkaar te stapelen. Het vuil dient worden opgeruimd, neem hiervoor eigen vuilniszakken mee. Buiten vindt u papier- en restafvalcontainer (geen glas). Lege wijn- en cavaflessen dient u zelf weg te nemen uit de zaal. Aan het station is er een glascontainer. Voor andere oplossingen: zie opties
Dan zoeken we samen met u naar een andere datum. Voor verplaatsing van de datum krijgt u van ons een factuur ten bedrage van 60,50 EUR.
Als uw event om welke reden dan ook niet kan plaatsvinden, wordt het geannuleerd. Bij een annulering krijgt u van ons 50 % van de reeds betaalde reservatiefactuur terug.
De door u in de zaal achtergelaten voorwerpen worden door ons uit de zaal verwijderd. We proberen ze ergens buiten de zaal te stokkeren, maar kunnen hun veiligheid niet garanderen. Hiervoor betaalt u 50 EUR per begonnen uur, dat we ermee bezig zijn.
U krijgt van ons een factuur, het bedrag is afhankelijk van de geleden schade.
De avond voor de huur van de zaal krijgt u van ons een code via mail of een bericht. Hierin wordt vermeld in welke kluis uw sleutels zitten en wat de code ervan is.
wordt dat voor polyvalente zalen een algemeen rookverbod geldt). Als organisator van een feest of activiteit in de zaal bent u verantwoordelijk voor de naleving van het rookverbod.
Één dag extra huur van de zaal kost 325 EUR, zie tarieven en beschikbaarheid Één last minute extra dag voor op- of afbouw van de zaal kost 150 EUR, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Geef je binnenkort een feest?

Kijk dan snel of Zaal Toon nog beschikbaar is op jouw voorkeursdatum!
Check de beschikbaarheid