Praktisch

Veelgestelde vragen en praktische afspraken

Je kan online controleren of de zaal nog beschikbaar is een een reservatieaanvraag doen. De reservatie van de zaal is pas definitief als de reservatiefactuur is betaald op rekeningnr.: BE65 1430 8460 2996 (met vermelding van naam en datum huur zaal). Bij de betaling gaat u ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en de gebruikershandleiding. Een dag huur van de zaal is van 11.00 uur tot 8.30 de dag erna. De huur van het servies, het bestek en de glazen zijn in de huurprijs inbegrepen.
De avond voor de huur van de zaal krijgt u van ons een code via mail of een bericht. Hierin wordt vermeld in welke kluis uw sleutels zitten en welke code u moet gebruiken om deze open te krijgen.
Bieren, frisdranken, wijnen, aperitieven en koffie zijn verplicht af te nemen via Feestzaal Toon, met een drankenforfait. Enkel deze dranken mogen geschonken worden.
Er mag nergens in het gebouw gerookt worden (cfr het KB van 13 december 2005 waarin bepaald wordt dat voor polyvalente zalen een algemeen rookverbod geldt). Als organisator van een feest of activiteit in de zaal bent u verantwoordelijk voor de naleving van het rookverbod.

Geef je binnenkort een feest?

Kijk dan snel of Zaal Toon nog beschikbaar is op jouw voorkeursdatum!
Check de beschikbaarheid