Feestzaal Toon
Wijnveld 251 | 9112, Sinaai | 0478 472 147

Huur van de zaal


De reservatie van de zaal is pas definitief als de waarborg en huur betaald zijn op rekeningnr. BE21 7512 0816 8003 (met vermelding van naam en datum huur zaal). Bij de betaling gaat u ook automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en de gebruikershandleiding. Een dag huur van de zaal is van 11 uur tot 10.30 uur de dag erna. (indien u de poetsdienst neemt is het van 11 uur tot 8.00 uur) De huur van het servies, het bestek en de glazen zijn in de huurprijs inbegrepen .


Sleutels


De avond voor de huur van de zaal krijgt u van ons een code via mail of een bericht. Hierin wordt vermeld in welke kluis uw sleutels zitten en welke code u moet gebruiken om deze open te krijgen.


Verlichting


Onze verlichting in de zaal is dimbaar, zo kan u de juiste sferen creëren op u feest. Boven de toog zijn ook nog drie hanglampen. Deze kan je veranderen van kleur zodat je steeds in de juiste sferen zit.


De keuken


In een keuken moet er gewerkt kunnen worden. Daarom voorzien wij een degelijke keuken met de volgende toestellen: Diepvries, frigo, dampkap, oven 2 grote spoelbakken en 3 grote koffiezetten.


De toog


Onze ruime toog bied vele mogelijkheden. Drank koelen, geen probleem er bevinden zich 2 frigo’s van elk 3 deuren onder de toog. In barkast vindt u voldoende bier en frisdrankglazen.


Dranken


Bieren, frisdranken, wijnen, aperitieven en koffie zijn verplicht af te nemen via Feestzaal Toon, enkel deze dranken mogen geschonken worden De prijzen van de dranken vindt u op de aparte drankenlijst. Thee mag zelf worden mee gebracht.


De toiletten


Wij zorgen voor toiletpapier, handzeep en papier om de handen af te drogen. Dit is in de huurprijs inbegrepen.


Hygiëne


Handdoeken, dweilen, sponsjes en vaatdoeken detergent, afwasmiddel en vuilzakken dienen zelf meegebracht te worden.


Rookverbod


Er mag nergens in het gebouw gerookt worden (cfr het KB van 13 december 2005 waarin bepaald wordt dat voor polyvalente zalen een algemeen rookverbod geldt). Als organisator van een feest of activiteit in de zaal bent u verantwoordelijk voor de naleving van het rookverbod.


De omgeving rond de zaal


Als huurder van de zaal mag u gebruik maken van de parking aan de zaal, het pad rechts van de zaal en het stukje bos tot aan het hek. Hier kan u eventueel uw gasten buiten ontvangen of nog een extra tent plaatsen. We vragen u wel om alles na het feest op te ruimen.


Huren van het springkasteel


Wij beschikken over ons eigen springkasteel. Indien u dit huurt en het blijkt op de dag van uw feest te regenen en u beslist om het springkasteel niet te laten opzetten dan moet de huurprijs niet betaald worden. Een eigen springkasteel gebruiken is enkel toegelaten mits het betalen van een kleine vergoeding.


Partytafels


We beschikken over 13 partytafels, deze zijn in de huurprijs inbegrepen. Tafelhoezen zijn apart verkrijgbaar en er zijn verschillende kleuren aanwezig.


Kuisploeg


Kiezen voor de kuisploeg: altijd een goed idee. Om discussies na het feest te vermeiden raden we u aan om de kuisploeg te nemen. Vaak wordt de zaal na een feest niet proper achter gelaten, iedereen is moe na een zwaar feestje, er is wat gedronken en daarna moet er gestart worden met het kuisen van de zaal. Met alle gevolgen van dien. De kuisploeg reinigt de keuken, de inkomhal, de toiletten de drankenstock, de frigo’s de toog en de zaal. Glazen, borden en bestek moeten altijd door de klant zelf worden afgewassen.